23948sdkhjf

Køkkenets nye vartegn

Eico lancerer den nye ”Om” emhætte, der som en skulptur i rummet suger al opmærksomhed til sig.
Det har længe været et dogme inden for køkkendesign, at en vægmonteret emhætte skal være så usynlig som muligt - altså enten skjules helt eller integreres diskret og elegant i skabsmodulerne.

Men nu lancerer Eico en ny italiensk-designet emhætte, der absolut SKAL ses, og som kan få ethvert køkken til at fremtræde som noget ganske ekstraordinært. Nyheden hedder ”Om” og er som en skulptur i rummet, der suger al opmærksomhed til sig og fungerer som køkkenets nye vartegn.

Designmæssigt er ”Om” intet mindre end en revolution inden for emhæt-ter. Det æstetisk flotte design er baseret på en geometrisk enkelthed med de to grundelementer - cirklen og firkanten - og linjernes renhed forstærkes af det elegante hærdede glas. Og størrelsen på 80 x 80 centimeter kræver plads og indikerer selvtillid og udstråling

Teknisk set er ”Om” meget avanceret, idet vinklen i forhold til kogepladen nærmere er lodret end vandret, og sugningen sker ikke jævnt fra hele fladen, men fra en cirkelformet spalte. Med denne kombination af vinkel og sugning i en ydre omkreds udnyttes sugeeffekten optimalt, og behovet for motorkraft reduceres tilsvarende. Det giver alt andet lige et mere effektivt sug samt et lavere støjniveau, og der vil derfor sjældent være behov for at udnytte den maksimale kapacitet på 850 kubikmeter luft i timen.

”Om” har en overflade i hærdet sort glas, der er let at rengøre og fremstår skinnende flot. Det baggrundsbelyste betjeningspanel gør programstyrin-gen nem og præcis, og de fire halogen-spotlights øverst på ”Om” sætter køkkenet i et elegant lys.

Firmaet Eico A/S ligger i Brønderslev og har gennem 25 år været en af de førende leverandører til køkkenbranchen. Sortimentet omfatter køkken-vaske, emhætter, armaturer, affaldssystemer, belysning og hårde hvide-varer, og produkterne kan købes i køkkenbutikker landet over.

Kilde: Eico Trading A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063