23948sdkhjf

Den lyse trend har nået loftet

90.000 danske boliger har inden for de seneste tre år fået træloftet lysnet og ”shinet” op med Trip Trap Panelhvid.
Den lyse trend i boligindretningen omfatter nu ikke længere kun væggene, gulvene og gardinerne. Også trælofterne undergår i disse år en kraftig forvandling i retning af en lysere og mere moderne stil.

Udviklingen kan først og fremmest tilskrives ét bestemt produkt på markedet, nemlig Trip Trap Panelhvid, som er et gør-det-selv-venligt specialprodukt til opfriskning af triste gulnede træpaneler.

Trip Trap har haft forrygende succes med produktet, og inden for de seneste tre år er Trip Trap Panelhvid solgt i et omfang, der svarer til, at omkring 90.000 danske boliger har fået træloftet lysnet og ”shinet” op.

Trip Trap Panelhvid gør hele rummet lysere og giver træet en silkemat overflade, der på elegant vis fremhæver træets naturlige årestruktur. Produktet adskiller sig fra traditionelle loftsbejdser ved, at det ikke blot kan anvendes på ubehandlede paneler, men også på lakerede overflader.

Trip Trap Panelhvid er vandbaseret og fremstillet helt uden tilsætning af parfume, konserveringsmidler og kunstige farvestoffer. MAL-koden, som er et mål for sundhedsrisikoen ved at anvende midlet, er den lavest tænkelige, nemlig 00-1. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at tage særlige forholdsregler som for eksempel udluftning ved arbejdet.

Kilde: TT WoodCare A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063