23948sdkhjf

Nybyggere starter på nettet

Nybyggerbølgen er for alvor skyllet ind over Danmark, og når byggedrømmen skal gøres til virkelighed, er internettet for størstedelen af danskerne blevet det sted, hvor de allerførste spadestik tages. Skovbo A/S har taget konsekvensen og introducerer interaktive 3D-rundvisninger på hjemmesiden.
Jagten på drømmehuset starter med en mus i hånden. I hvert fald for hovedparten af de danskere, der lige nu lader boligdrømme gå i opfyldelse og bygger nyt. Langt de fleste starter nemlig deres søgen efter familiens ønskehus på internettet.

Det kan mærkes hos Skovbo, der er blandt Danmarks største producenter af træ- og bjælkehuse. Alene fra 2004 til 2005 er antallet af besøgende på virksomhedens hjemmeside steget med 50 procent.

Gå en tur i familiens nye hus hjemmefra
At bygge nyt er en af de største beslutninger – og en af de største investeringer – i livet. Derfor er det svært at bestemme sig for, hvordan det nye drømmehus skal se ud ved blot at se på facadetegninger og grundplaner.

Det er grunden til, at Skovbo nu giver alle nybyggere, der drømmer om et træhus med charme og sjæl, mulighed for at gå en tur i deres nye hus allerede hjemme foran computerskærmen. Allan Dahl, der er direktør for Skovbo A/S, fortæller:

- Vi har oplevet, at det første spadestik til et nyt hus i dag allerede bliver taget på internettet. Her har de byggelystne mulighed for at sidde i ro og mag og lede efter deres drømmebolig. Men desværre kan internettet også være et uoverskueligt sted at starte, og derfor vil vi nu give de besøgende på vores hjemmeside endnu bedre mulighed for virtuelt at opleve vores huse.

For de fleste nybyggere starter jagten på drømmehuset med en mus i hånden. På Skovbos hjemmeside kan man sidde foran computeren og gå en tur i familiens nye træhus – allerede før huset er bygget. Hvordan skal drømmehuset indrettes?
Turen starter i entreen og går videre gennem stuen ud i køkkenet. På vejen kastes et hurtigt blik ud på badeværelset, inden turen går videre til soveværelse og børneværelser. Med Skovbos nye, interaktive værktøj bestemmer man selv turen rundt i træhusproducentens mange forskellige hustyper.

Det betyder, at man allerede meget tidligt i beslutningsprocessen får en idé om, hvor stort køkkenet skal være, hvor spisebordet skal stå og hvordan huset bedst indrettes i forhold til individuelle ønsker og krav.

- Vores virtuelle rundvisninger giver en ekstra dimension i forhold til de overvejelser, der er forbundet med at bygge hus. Meningen er, at det nye værktøj skal give ideer og inspirere – det er altså ikke urokkelige byggemuligheder men et tredimensionelt idékatalog, som man kan gå på opdagelse i hjemmefra, siger Allan Dahl.

Kilde: Skovbo A/S. http://www.skovbohuse.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079