23948sdkhjf

Det grå guld rykker ind i virksomhederne

For første gang i mange år er der rift om det grå guld. Problemer med at skaffe arbejdskraft får de danske virksomheder til at satse på ledige over 50.
Tendensen til at køre ældre ledige over 50 ud af arbejdsmarkedet ser ud til at være afløst af en stadig større efterspørgsel efter det grå guld.

- Opsvinget har virkelig bidt sig fast, og selv om januar normalt er en sløv måned, ser vi i øjeblikket intet tegn på, at væksten skulle aftage, for vi får stadigt flere henvendelser fra virksomheder, der gerne vil have en god og solid medarbejder over 50, siger Torvald Fonsbøl fra foreningen Senior Erhverv Danmark til ErhvervsBladet.

Senior Erhverv Danmark har det seneste halve år oplevet en markant stigning i medlemmer over 50, der kommer i job. I december var tallet steget med 29 procent i forhold til året før.

Opsvinget forklares med den stadig større mangel på arbejdskraft i Danmark, men ifølge Senior Erhverv Danmark er det grå guld også eftertragtet, da ældre har ry for at være både stabile og pålidelige og have få sygedage.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078