23948sdkhjf

imm: 10.000 kvadratmeter med danske møbler i Køln

Når Europas største møbelmesse - IMM Cologne 2006 - løber af stabelen i Køln i disse dage, vil hele 76 danske firmaer være på plads i messehallerne i Rhinbyen.

10.000 kvadratmeter med danske møbler i Køln



De danske udstillere har i alt bestilt næsten 10.000 kvm. udstillingsareal, og dermed er Danmark messens tredjestørste deltagernation, kun overgået af værtslandet Tyskland samt Italien.

13 af de danske virksomheder er i år registreret som nye udstillere på messen.

Møbler til alle rum og alle formål
Tilsammen viser de danske udstillere møbler til alle boligens rum og i alle prisklasser, lige fra discount til den eksklusive ende af markedet.

Dertil kommer en række udstillere, der tilbyder møbler til indretning af virksomheder og offentlige miljøer.

Tyskland er det største enkeltmarked for dansk møbelindustri og købte i 2005 danske møbler for skønsmæssigt 3,8 mia. kr., men det er ikke den eneste årsag til den store danske udstillerinteresse.

Møbelmessen i Køln er nemlig det førende internationale udstillingsvindue for møbler til alle indretningsformål og dermed også stedet, hvor man træffer de fleste udenlandske indkøbere, indretningsarkitekter og andre beslutningstagere.

Viser nyt dansk møbeldesign
I messens ”Pure”-sektion for designmøbler udstiller 16 danske virksomheder, hvoraf en gruppe på fem - Carl Hansen & Søn A/S, Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S, Montana Møbler A/S, Tranekær Furniture og Trio Line A/S – udstiller på en fællesstand, koordineret af Foreningen Dansk Møbelindustri.

I tilknytning hertil viser medlemmer af designgruppen nonproduction en række spændende eksempler på deres arbejder som smagsprøver på nyt og innovativt dansk møbeldesign.

Se de danske udstillere her .

Kilde: Foreningen Dansk Møbelindustri. http://www.danishfurniture.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078