23948sdkhjf

VELUX på Byggeri 2006

VELUX deltager på fagmessen Byggeri 2006 under temaet ’Dagslys gennem ethvert tag –med den rigtige ovenlysløsning’.
Igen i år er VELUX blandt de i alt 240 deltagere på Byggeri-messen – denne gang for bl.a. at vise, hvordan man bringer dagslys ind i boligen på steder, hvor det før har været så godt som umuligt.

På den 108 m2 store stand vil der være mulighed for at få en faglig snak med en konsulent, studere forskellige dagslysløsninger ved selvsyn – og for at deltage i en række konkurrencer med spændende præmier.

Led lyset ind selv de mest ”umulige” steder
En af nyhederne på messen er VELUX Lystunnel, et tag-til-loft system skabt til at lede dagslys ind på de steder i boligen, hvor det er vanskeligt at indbygge ovenlysvinduer.

Lystunnelen kan indbygges i taghældninger fra 15 til 60 grader eller sågar helt flade tage – og i alle tagmaterialer. Den består af en glasinstallation monteret på taget og et reflekterende og flek-sibelt rør, der fører ned til en ’lysspreder’ i loftet.

En nem måde at lede dagslyset ind i rum, hvor elektrisk lys ellers var den eneste lyskilde.

En anden nyhed på VELUX standen er en skrånende pult, som gør det muligt at bygge ovenlys-vinduer ind i selv helt flade tage. Pultens indbyggede hældning gør det ud for den hældning, ta-get mangler.

Udefra er konstruktionen diskret, men inden døre er effekten stor, fordi hullet i loftet udformes sådan at det spreder lyset fra det forholdsvis lille vindue ud i hele rummet nedenfor. Pulten kan bygges ind i tage med en hældning mellem nul og 15 grader og er bl.a. oplagt i tilbygninger og etplanshuse.

VELUX er i Hal A på stand 0626. Messens åbningstider er: tirsdag – fredag kl. 10-17.

Kilde: VELUX Danmark A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094