23948sdkhjf

SK-Lak udvider produktionen

SK-Lak har senest investeret i ny traverssprøjte. Virksomheden kan i dag sprøjte stort set alle emner til indvendig brug, og det har skabt travlhed i Videbæk.
Det var en større investering, da SK-Lak i sommer investerede i nyt lakerings-anlæg med traverssprøjte.

Det seneste halve år har SK-Lak, der er en ren underleverandørvirksomhed, imidlertid fået stadig flere ordrer i bogen, og virksomheden i Vestjylland har for alvor fået travlt med at overfladebehandle et stadig bredere produkt-program.

- Med den ny traverssprøjte kan vi nu behandle endnu flere emner. Det giver naturligvis mange flere muligheder, at vi nu ikke udelukkende kan valselakere, men også kan sprøjte emner som f.eks. fyldningslåger i fyrretræ og MDF, fortæller Susanne Lyngholm, der udgør den ene halvdel af virksomhedens ejerduo.

SK-Lak tilbyder både valse UV-lak og vandige sprøjte UV-lakker til deres kunder, der primært kommer fra danske inventarvirksomheder samt møbel- og køkkenfabrikker.

Det er kun godt fire år siden, at Susanne Lyngholm sammen med sin bror Klaus Madsen etablerede SK-Lak A/S, men de to virksomhedsejere er langt fra uerfarne med branchen.

Forældrene drev indtil 1998 Bema A/S, hvor Susanne Lyngholm og Klaus Madsen fortsat var ansat, indtil SK-Lak så dagens lys i 2001.

Og der er sket meget, siden Susanne Lyngholm og Klaus Madsen startede op i lejede lokaler. I dag spreder virksomhedens produktionsanlæg sig over 2600 kvadratmeter, og der er mere end rigeligt med arbejde til de i alt 14 ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268