23948sdkhjf

Egens lyse look får stærkt comeback i boligen

Efter i flere år at have sværmet for teaktræets maritime toner, bringer Trip Trap nu det stærke, traditionsrige egetræ ind i de danske hjem med borde, stole og bænke i klassisk møbeldesign.
Det lyse, robuste egetræ har i en årrække stået i skyggen af de mørke træsorter i forhold til boligindretning og møbeldesign. Men nu indtager egens lyse look for alvor danskernes hjerter og gør comeback i boligen.

Det ses blandt andet hos Trip Trap, der hylder den traditionsrige træsort med møbelnyheder til indendørs brug i tidløst og moderne design. Med egetræets lyse og organiske udtryk spiller nyhederne sikkert sammen med den klassiske, nordiske indretningsstil.

Solidt design med plads til store selskaber
Karakter og kvalitet er nøgleordene for Trip Traps møbelserie Regatta, der med massivt, sæbebehandlet egetræ forener klassisk elegance med dansk møbelkunst. Serien består af spisebord, stole og bænk og fremhæver med store flader i eg de unikke åretegninger og strukturer i træet.

Massive materialer fremhæver egetræets tegninger i Trip Traps møbelserie Regatta, der forener klassisk elegance med danske designtraditioner.

Til tiltrængt hvil og praktisk siddeplads
Fra bindingsværk og bådebyggeri til hegnspæle og designklassikere – det stærke og robuste egetræ har utallige anvendelsesmuligheder. Det samme har Trip Traps Cutter-serie, der som noget nyt nu også fås i egetræ. Med bænk og garderobe gør serien sig flot både sammen og hver for sig i for eksempel entreen eller på badeværelset.

Uanset om valget er en stram og minimalistisk indretning i storbystil eller en varm og klassisk stemning i villaen, skaber egetræets udtryk og lyse strukturer diskret harmoni i boligen.

Foruden Regatta og Cutter slipper Trip Trap også egetræet ind i boligen med foldestolen Classic samt en lang række af de kendte og klassiske gaveartikler til hjemmet.

Trip Traps egetræsmøbler og boligartikler kan købes hos Trip Traps ti forretninger og hos udvalgte forhandlere over hele landet.

Kilde: Trip Trap. http://www.triptrap.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062