23948sdkhjf

FDB Møbler vokser videre trods coronakæp i eksporthjulet

53 pct. Så meget voksede salget sidste år hos Coop-ejede FDB Møbler, der i dag tæller ti selvstændige butikker fordelt over hele landet.

I en pressemeddelelse oplyser selskabet, at danskerne i 2020 købte nye og klassiske designs fra møbelvirksomheden for omtrent 180 mio. kr. i forbrugerpriser.

Salget er ikke alene hentet gennem de selvstændige butikker, men også online-salget gennem Coops webshop og en stigning i salget gennem bolighuse og møbel- og designbutikker har været med til at trække tallene i den rigtige retning.

Til gengæld har eksporten haft trange kår under coronaens og blev således mindre end forventet.

– Det er en meget tilfredsstillende udvikling, der dokumenterer, at vores satsning på kvalitet, bæredygtighed og nyt design passer tidsånden og falder i stadig flere forbrugeres smag. Vi rammer en megatrend: Opgøret mod køb-og-smid-væk-kulturen, udtaler bestyrelsesformand Jan Madsen, FDB Møbler.

Udviklingen er fortsat i 2021, hvor der i de første måneder har været et salg, der er cirka dobbelt så stort som i den tilsvarende periode 2020, hvor resultatet ifølge selskabet endte med et overskud på 9,1 mio. kr. For 2021 er forventningen fortsat vækst, ikke mindst i kraft af en voksende eksport.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094