23948sdkhjf

Vordingborg Køkkenet og FDB indgår samarbejde

Som noget nyt får FDBs 1,6 millioner medlemmer nu mulighed for at få rabat og bonus hos Vordingborg Køkkenet.
Den nye bonusaftale mellem FDB og Vordingborg Køkkenet betyder, at FDBs medlemmer fra den 1. januar i år får 9 % i kontantrabat og 1 % i bonusopsparing.

- Det er en aftale, vi har store forventninger til - både med hensyn til opmærksomhed og økonomi. Vi bliver anbefalet gennem medlemsbladet Samvirke, der kommer plakater op i alle FDB-butikker og vi bliver præsenteret på FDB''s hjemmeside og kommer med i nyhedsbreve, fortælle marketingchef Mads Skjoldby, Vordingborg Køkkenet til ErhvervsBladet.

I forvejen har Vordingborg Køkkenet lignende aftaler med Dansk Landbrug og fagforeningen for jurister og økonomer, Djøf.

Samarbejdet mellem FDB og Vordingborg Køkkenet støtter samtidig op om begge virksomheders værdigrundlag, da både Vordingborg Køkkenet og FDB har holdninger til emner som miljøet og social ansvarlighed.

Vordingborg Køkkenet har målrettet arbejdet med en aktiv miljøpolitik, som blandt andet betyder en høj genanvendelse af affald og udfasning af PVC i sine produkter.

Samtidig tager virksomheden et ansvar i forbindelse med at sikre et rummeligt arbejdsmarked og integration, og op mod halvdelen af virksomhedens ansatte i produktionen har anden etnisk baggrund end dansk.

Kilde: Vordingborg Køkkenet. http://www.vordingborg.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094