23948sdkhjf

Erfaren erhvervsmand i spidsen for bestyrelsen

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn har udnævnt adm. direktør Lars Mikkelgaard-Jensen, IBM Danmark, som formand for Dansk Design Centers bestyrelse.
Dansk Design Center, der er en selvejende institution under Erhvervs- og Vækstministeriet, har fået ny formand.

Den nye frontfigur er Lars Mikkelgaard-Jensen, der har været adm. direktør for IBM Danmark siden 2004. Han er desuden medlem af bestyrelsen for Vækstfonden og medlem af hovedbestyrelsen og erhvervspolitisk udvalg i DI.

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn glæder sig over, at Lars Mikkelgaard-Jensen har sagt ja til at indtræde på posten:

- Lars Mikkelgaard-Jensen har et indgående kendskab til dansk erhvervsliv, hvilket er helt centralt i forhold til Dansk Design Centers arbejde med at få flere virksomheder til at anvende design i forbindelse med innovation og forretningsudvikling. Jeg er sikker på, at vi med Lars Mikkelgaard-Jensen som formand og Nille Juul-Sørensen som adm. direktør får et stærkt team i spidsen for Dansk Design Center, siger ministeren.

Design batter på bundlinjen
Dansk Design Center er sat i verden for at udvikle og formidle viden om design, og organisationen arbejder for at fremme brugen af design i erhvervslivet. Dette arbejde ser den nye formand frem til at tage del i:

- Danmark står med en betydelig vækst- og produktivitetsudfordring, hvor styrket design og innovation i virksomhederne er en del af svaret. Vi ved fra flere undersøgelser, at anvendelse af design har en positiv effekt på virksomheders bundlinje. Jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at udbrede denne viden og sikre, at flere danske virksomheder får øjnene op for, hvordan design kan anvendes til at skabe innovation og vækst, siger Lars Mikkelgaard-Jensen.

Dansk Design Center er en selvejende institution, stiftet af Designrådet i 1978. Centret styres af en resultatkontrakt mellem Erhvervs- og Vækstministeriet og Dansk Design Center og modtager 25 mio. kr. i tilskud fra staten i 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098