23948sdkhjf

Køkkenkæde åbner flagskib med oplevelsesfokus nær Kongens Nytorv

Et stort ønske går i opfyldelse, når Svane Køkkenet i midten af august rykker ind i Københavns centrum. Tæt på Kongens Nytorv placeres den kommende flagskibsbutik, hvor køkkenbrandet vil skabe en international stemning og oplevelse omkring sine stærkeste designs.

Butikken på Gothersgade åbner i midten af august med et showroom på ca. 300 kvm.

– Vi glæder os meget til at få en forretning på én af hovedstadens mest attraktive placeringer, hvor vores brand bliver omgivet af kendte møbel- og livsstilsbutikker, siger kædechef Michael Oversø i en pressemeddelelse.

Kædechefen ser frem til at kunne invitere både private kunder, erhvervskunder og samarbejdspartnere indenfor i butikken, hvor Svane Køkkenets designs til køkken, bad og opbevaring vises i et inspirerende miljø.

– Stemningen og stilen bliver meget anderledes end de traditionelle køkkenbutikker og vil i høj grad byde på oplevelser. Køkkener og bad præsenteres i omgivelser, som vi kender fra internationale møbelforretninger, siger arkitekt, MAA, Rolf Birk.

Som design- og konceptansvarlig hos Svane Køkkenet er han i gang med at udvikle det fremtidige butikskoncept.

Vigtigt skridt

Bag den kommende flagshipstore står franchisetageren i København, Thomas Kofoed, der siden årsskiftet har ejet butikken på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Han ejer og driver derudover de to Svane-butikker i Hillerød og Roskilde.

Butikken i Københavns centrum bliver kronen på værket i den landsdækkende køkkenkæde med nu 29 butikker, som kun har få hvide pletter af interesse tilbage på landkortet.

– For hele kæden bliver det et vigtigt skridt, som understøtter vores position som forbrugernes foretrukne køkkenbrand, siger kædechef Michael Oversø.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109