23948sdkhjf

Køkkenkæde åbner flagskib med oplevelsesfokus nær Kongens Nytorv

Et stort ønske går i opfyldelse, når Svane Køkkenet i midten af august rykker ind i Københavns centrum. Tæt på Kongens Nytorv placeres den kommende flagskibsbutik, hvor køkkenbrandet vil skabe en international stemning og oplevelse omkring sine stærkeste designs.

Butikken på Gothersgade åbner i midten af august med et showroom på ca. 300 kvm.

– Vi glæder os meget til at få en forretning på én af hovedstadens mest attraktive placeringer, hvor vores brand bliver omgivet af kendte møbel- og livsstilsbutikker, siger kædechef Michael Oversø i en pressemeddelelse.

Kædechefen ser frem til at kunne invitere både private kunder, erhvervskunder og samarbejdspartnere indenfor i butikken, hvor Svane Køkkenets designs til køkken, bad og opbevaring vises i et inspirerende miljø.

– Stemningen og stilen bliver meget anderledes end de traditionelle køkkenbutikker og vil i høj grad byde på oplevelser. Køkkener og bad præsenteres i omgivelser, som vi kender fra internationale møbelforretninger, siger arkitekt, MAA, Rolf Birk.

Som design- og konceptansvarlig hos Svane Køkkenet er han i gang med at udvikle det fremtidige butikskoncept.

Vigtigt skridt

Bag den kommende flagshipstore står franchisetageren i København, Thomas Kofoed, der siden årsskiftet har ejet butikken på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Han ejer og driver derudover de to Svane-butikker i Hillerød og Roskilde.

Butikken i Københavns centrum bliver kronen på værket i den landsdækkende køkkenkæde med nu 29 butikker, som kun har få hvide pletter af interesse tilbage på landkortet.

– For hele kæden bliver det et vigtigt skridt, som understøtter vores position som forbrugernes foretrukne køkkenbrand, siger kædechef Michael Oversø.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.187