23948sdkhjf

Ung designvirksomhed finder produktchef blandt branchens tunge drenge

Designvirksomheden Woud har per 1. april 2021 ansat Jesper Bruun som Produktchef i Horsens, hvor han skal lede produktudviklingsfasen og kvalitetssikringen.

Jesper Bruun kommer fra en stilling som Products Manager hos Carl Hansen & Søn. Her har han, igennem 13 år, bestredet poster som blandt andet Teknisk Chef, Udviklingschef samt Supply Chain Direktør.

Det er således et markant skifte fra en af branchens veletablerede spillere til en yngre aktør, der blev grundlagt i 2014.

– Woud er en virkelig spændende virksomhed med lækre produkter i høj kvalitet. Det er en virksomhed, som er nået langt på kort tid, og der er store ambitioner for vækst i fremtiden, hvilket er en vigtig drivkraft for mig. Jeg glæder mig til fortsat at kunne udvikle arkitekttegnede møbler i høj kvalitet her hos Woud og bruge mit store netværk fra branchen, siger Jesper Bruun.

Jesper Bruun er 50 år og bosat i Odense. Han er oprindeligt uddannet håndværker, hvorefter han var en del af det danske forsvar over en række år. Senere tog han en teknikeruddannelse på Odense teknikum for at udbygge sin viden og spore sit felt ind.

Hos Woud glæder kreativ direktør Mia Koed sig over den nye kollega, der kommer på et helt rigtigt tidspunkt.

– Det er klart, at i takt med vi produktudvikler som aldrig før, er ansættelsen af Jesper - med de stærke kompetencer han har - virkelig en stor gevinst for os, udtaler hun.

Læs mere om: woud
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078