23948sdkhjf

Innovativ vinduesnyhed sætter kulør på tilværelsen

Nyt PRIMO vindue med eksklusiv, pulverlakeret alu-overflade sætter helt ny standard for design, holdbarhed og nem vedligeholdelse.
Plast som byggemateriale har mange fordele, og plastvinduer og – døre er i kraft af materialets enestående holdbarhed, et særdeles fornuftigt valg, når man ser på drifts-omkostninger og miljø. Men plastvinduer bliver alligevel ofte valgt fra pga. den ”sterile” overflade.

Nu lancerer PRIMO Vinduer imidlertid PRIMO ALULIGHT; et meget elegant vindue, som kombinerer plastvinduernes mange fordele med en eksklusiv, pulverlakeret alu-overflade.

PRIMO ALULIGHT fremstilles på basis af virksomhedens plastsystem, som blandt andet er kendetegnet ved meget slanke profiler.

Alle udvendige flader er beklædt med pulverlakerede alu-profiler. Da plastvinduet – i modsætning til traditionelle vinduer – ikke suger fugt, er der ikke behov for ventilation bag alu-profilet, der derfor kan lægges helt tæt ind til plastprofilerne.

Resultatet er, at det slanke design fastholdes, og i tilgift får man den fordel, at alu-profilerne ikke får buler og mærker ved stød og slag.

Den pulverlakerede alu-overflade tilfører vinduet en fin stoflighed. PRIMO ALULIGHT kan som standard leveres i 8 forskellige farver, og efter ønske i stort set hvilken som helst farve man kunne tænke sig.

PRIMO Vinduer kan levere alle vinduestyper som PRIMO ALULIGHT – fastkarm vinduer, topstyrede, sidebundhængte samt sidehængte dannebrogs- og bondehusvinduer. PRIMO facadedøre og terrassedøre kan naturligvis leveres med samme overflade.

Primo Vinduer A/S, der er Nordeuropas største producent af vinduer og døre med stålfor-stærkede plastprofiler, er en del af PRIMO Gruppen, som med en omsætning på over 800 mio kr. og fabrikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Polen er en af de helt store leverandører til den plastforbrugende industri.

Kilde: PRIMO Vinduer A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.053