23948sdkhjf

Lad undervisningen komme til dig

Cadskolen er en af Danmarks største udbydere af kurser inden for CAD & Konstruktion, Web & Grafik. Med en ny bærbar datastue kan skolen rykke ud på virksomhederne og undervise medarbejderne lokalt.
For at leve op til sin målsætning om at være Danmarks mest fleksible kursus-partner går Cadskolen, der har base i Aalborg, efter at tilrettelægge undervisningen, så den passer ind i virksomheders øvrige aktiviteter.

Et af de seneste tiltag er en ny bærbare datastue, der betyder, at Cadskolen kan rykke ud og undervise på virksomhederne.

På den måde sparer medarbejderne transporttid frem og tilbage til kursus-stedet, mens opgaverne tager udgangspunkt i konkrete arbejdsopgaver i virksomheden. Kurserne kan både planlægges som hele eller halve kursusdage.

- Samtidig arbejder vi også med workshopdage, hvor en underviser giver medarbejderne individuel sparring, og det er en ny og effektiv måde at optimere medarbejdernes brug af de forskellige programmer, fortæller udviklingskonsulent Merete Jacobsen.

Og efteruddannelse er vigtigt, for der kommer hele tiden nye versioner af de forskellige programmer.

Cadskolen tilbyder undervisning i AutoCAD 2006, der er den nyeste version inden for AutoCAD. Herudover tilbyder Cadskolen undervisning i Architectural Desktop, Inventor, 3ds max., Photoshop, Dreamweaver og Flash.

Cadskolen er et Autodesk Authorized Training Center med certificerede autodesk-undervisere.

Skolen har eksisteret siden 2001 og mere end 3000 kursister har indtil nu deltaget på Cadskolens kurser.

Kilde: Cadskolen A/S. http://www.cadskolen.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078