23948sdkhjf

Fremtidens træindustrimedarbejder

Har din virksomhed svært ved at tiltrække de rette kvalifikationer?
Så giv dine egne medarbejdere mulighed for at få en kort kompetence-givende uddannelse. Indsatsen er til gavn for både dig og din medarbejder.

Og så er forløbet oven i købet skruet samme, så det ikke er økonomisk omkostningsfuldt.

Resultat: Du får en mere omstillingsparat og fleksibel medarbejder, der også kan være med til at være med til at oplære nye medarbejdere inden for jeres specifikke produktion.

Træ- og møbelindustrien har fået en ny uddannelse som produktions-assistent, som er målrettet den mere specialiserede del af træ- og møbelindustrien. Udannelsen varer 2 år.

Vejle Tekniske skole starter den 18. april 2006 et særligt målrettet forløb for personer over 25 år. Uddannelsen er direkte meritgivende til maskin-snedkeren.

Hvis din medarbejder allerede har en del brancheerfaring vil uddannelsen muligvis kunne afkortes for vedkommende. En stor del af uddannelsen gennemføres som praktik på virksomheden. Ud af de 2 år uddannelsen varer, udgør skoledelen kun 34 uger.

Under uddannelsen oppebærer eleven som minimum fagets mindsteløn. Til gengæld kan virksomheden hente et tilskud på kr. 35 i timen for eleven.

Målgruppen for forløbet er primært ufaglærte medarbejdere over 25 år. Man kan både vælge at indgå aftale med en eksisterende medarbejder eller ansætte en ny medarbejder.

Virksomhed/elev vælger mellem et af følgende tre specialer, alt efter hvilket produktionssegment I befinder jer inden for: Døre/vinduer, plademøbler eller massivtræsmøbler.

Har du lyst til at høre mere, så kontakt: Træets Kompetenceformidling, projektleder Lisbeth Bøggild på tlf. 96 26 11 36, mobil 21 67 85 11 eller lb@erhvervsraadet.dk.

Læs mere på: http://www.traefremtid.dk

Kilde: Træets Kompetenceformidling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094