23948sdkhjf

thy:solutions vil optimere vinduesbranchen

thy:solutions har netop lanceret seneste version af VinCAD, der er vindues- og dørproducenternes middel mod manuelle arbejdsgange og høje spildprocenter. Brancheløsningen kombinerer salg, indkøb, produktion og økonomi og giver store besparelser på tværs af hele virksomheden. Fire af de største producenter i Danmark anvender allerede VinCAD.
thy:solutions har netop lanceret seneste version af VinCAD, der er en del af forretningsløsningerne Axapta og XAL og retter sig specifikt mod producenter af vinduer og døre.

VinCAD er på det nærmeste en revolution i branchen, fordi løsningen fjerner de mange manuelle arbejdsgange, der ofte resulterer i høje spildprocenter, unødvendige fejl, langsom respons på kundeforespørgsler og manglende styring af produktionen.

Ofte foregår ordrebestilling og -bekræftelse via fax, mail eller telefon, og det rummer et væld af mulige fejlkilder, der kan koste dyrt for producenterne.

De gammeldags systemer betyder også, at der ikke er en direkte kobling mellem ordremodtagelse og varelageret, og det gør det svært for ledelsen at danne sig et nøjagtigt overblik over økonomien i virksomheden.

- Kombinationen af VinCAD og Axapta/XAL betyder, at man i ét og samme program får overblik over både indkøb, salg, økonomi og produktion. Det skaber et langt bedre beslutningsgrundlag for ledelsen og gør det nemmere at opbygge en mere effektiv og rentabel virksomhed, siger Morten Ringkjøbing, VP Sales & Marketing i thy:solutions.

Han vurderer, at helt op til fem procent af produktionen hos en typisk dansk vinduesproducent ender med omproduktion og fejlretning, fordi produktionsgrundlaget ikke er godt nok.

- Med VinCAD kan man tilpasse vinduer og døre sammen med kunden, og resultatet ses med det samme i form af en målfast 2D-tegning. Kunden får dermed et visuelt billede af ordren, og fordi alle komponenter automatisk trækkes fra lageret, skaber VinCAD sammenhæng mellem ordreplacering, ordregodkendelse og produktion, forklarer Morten Ringkjøbing.

- VinCAD beregner forbrug og genererer automatisk styklister for det aktuelle emne og giver desuden mulighed for automatisk råvarebestilling. VinCAD mindsker også antallet af fejlproduktioner, fordi programmet har en række indbyggede advarsler, der hjælper ordremodtagerne med at skabe et korrekt produktionsgrundlag, siger Morten Ringkjøbing.

Også ledelsen kan bruge VinCAD som et effektivt og brugervenligt styringsredskab.

- Man kan meget nemmere arbejde med forecasts og foretage for- og efterkalkulationer, der viser, hvilke opgaver der er mest rentable for virksomheden. Det indbyggede finansmodul giver samtidig mulighed for at lave statistikker, f.eks. pr. varegruppe, segment eller medarbejder, hvilket igen er med til at effektivisere og optimere virksomheden, siger Morten Ringkjøbing.

VinCAD bygger på Microsofts seneste teknologi (.NET), og for Axapta-/XAL-brugere er løsningen unik på det danske marked. Det skyldes, at konkurrerende programmer er "stand-alone"-løsninger og ikke 100 pct. indarbejdet i brugerfladen i Axapta og XAL.

Om thy:solutions
thy:solutions er et software-udviklingshus i thy:data gruppen med speciale i udvikling af løsninger til Microsoft Business Solutions.

thy:solutions er som et af de eneste udviklingshuse i Danmark udnævnt til ISV Gold Certified Partner, der er Microsofts højeste certificeringsgrad.

Salget af løsninger foregår gennem en lang række af forhandlere verden over, der typisk også er Microsoft Business Solutions-partnere. Forhandlerne står for implementering, mens thy:solutions’ egne konsulenter yder rådgivning og uddannelse i forbindelse med implementeringsarbejdet.

thy:data har kontorer i Kolding, Thisted, Aalborg og København og har derudover fem medarbejdere i Tunesien, hvor en del af udviklingsarbejdet foregår i selskabet thy:tunisie. Der er i alt 140 ansatte i thy:gruppen.

Læs mere på http://www.thysolutions.net

Kilde: Pressemeddelelse fra thy:solutions.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079