23948sdkhjf

Actona, TCM og træindustrien har trukket job-læsset i Holstebro

I Holstebro Kommune kan man i øjeblikket glæde sig over, at ledigheden efter et år med corona er tilbage på et normalt leje, efter den i pandemiens begyndelse steg kraftigt. Og blandt kommunens største aftagere af ledige findes aktører fra træ- og møbelindustrien.

Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Med en arbejdsløshed på tre-fire procent ligger kommunen som resten af Vestjylland i den lave ende sammenlignet med hele landet, men Søren Landkildehus, erhvervs- og arbejdsmarkedschef i Holstebro Kommune, fortæller til dagbladet, at man i forbindelse med første corona-nedlukning oplevede en stor stigning.

Mange af de nyledige kom imidlertid hurtigt tilbage i job, og arbejdsmarkedschefen fremhæver i den forbindelse et område inden for industrien, der har været med til at holde ledigheden nede i det forgangne år.

– Vi må sige, at i vores område trækker træindustrien et stort læs for at få folk i arbejde igen. Den har optaget arbejdskraft fra andre brancher. Den positive udvikling inden for det område har været meget positivt for den samlede beskæftigelse, siger Søren Landkildehus og henviser til en række lokale trævirksomheder, møbelproducenten Actona Company og køkkenfirmaet TCM Group.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141