23948sdkhjf

Q-Transportmateriel øger trods afmatning

På trods af nedgang i blandt andet træindustrien er det alligevel lykkedes Q-Transportmateriel at øge overskuddet markant.
Q-Transportmateriel A/S, der er en af landets største producenter af internt transportudstyr, har haft et godt år i 2004/05. Virksomheden har øget årets resultat til et overskud på 1,2 millioner kroner mod sidste års overskud på 460.000 kroner.

Ledelsen kalder resultatet tilfredsstillende særligt i betragtning af afmatningen i træindustrien samt den store træghed i den øvrige industri.

Samtidig har Q-Transportmateriel positive forventninger til fremtiden.

På grundlag af en progressiv produkt- og markedsudvikling samt solide forretningsprincipper forventer virksomheden, at den fortsat styrede udvikling vil bidrage til en fremtidig positiv udvikling, hedder det i årsrapporten

Q-Transportmateriel A/S, der har base i Galten ved Århus, udvikler, projekterer og sælger systemer for intern transport og håndtering af stykgods og paller til produktions- og distributionsvirksomheder.

Ydelserne sker som branchetilpassede konceptløsninger og som OEM-salg. Specifikke løsninger til træindustrien og OEM-segmentet afsættes globalt.

Øvrige produkter afsættes primært i Nordeuropa.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11