23948sdkhjf

Vinduesfabrik har godt fat

IdealCombi har oprustet produktionsapparatet og er klar til at møde den fremtidige konkurrence.
Det går rigtigt godt for IdealCombi i Hurup i Sydthy. Den familieejede virksomhed, der udvikler, producerer og sælger vinduer og døre i kernetræ, står stærkt i en branche, der ellers er kendetegnet af, at de store bliver stadig større.

- Lige nu går det jo fantastisk godt. Hele byggebranchen er begunstiget af lave renter, låneomlægninger osv., men det er klart, at det ikke kan fortsætte i al evighed. Samtidig må vi forvente en øget konkurrence fra Østeuropa de kommende år. Det betyder, at vi dels skal være meget aktive på eksport-markeder og dels skal effektivisere vores produktionsapparat herhjemme i en grad, så vi kan klare os i den konkurrence, siger direktør Bent Søgaard til ErhvervsBladet.

IdealCombi har derfor også investeret 110 millioner kroner i bygninger og maskiner, og det er ikke planen at holde igen. Tværtimod forventer vindues-fabrikken flere investeringer i fremtiden.

Samtidig klarer IdealCombi sig også godt på eksportmarkederne. I dag går cirka en tredjedel af produktionen til eksport med England som det primære marked.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095