23948sdkhjf

Hammel Møbelfabrik er tilbage

Det har kun taget nogle få måneder for den ny ledelse i Hammel Møbelfabrik at få vendt udviklingen. Møbelfabrikken er igen på rette spor og har store forventninger til fremtiden.
Sidste år gik Hammel Møbelfabrik i betalingsstandsning, men allerede nu har virksomheden igen vundet fodfæste.

Den 1. april i år overtog det private equityselskabet Dania Capital aktiver og aktiviteter i Hammel Møbelfabrik og indsatte samtidig medejer Safak Suner som administrerende direktør.

- Vi havde en forretningsplan klar, da vi overtog virksomheden. Det er vigtigt at reagere hurtigt. Så kommer resultaterne også hurtigt. Her i Hammel Møbelfabrik har de ansatte arbejdet utroligt positivt og loyalt sammen med ledelsen. Vi har knoklet med 200 km i timen og hele tiden troet på, at vi nok skulle klare opgaven. Derfor har fabrikken også en fremtid, siger Safak Suner til Dagbladet Børsen.

Der er blevet arbejdet hårdt på at effektivisere og optimere virksomheden, der derfor også har valgt at hovedsæde, produktion og salg i fremtiden bliver samlet på ét sted i Hammel i stedet for den nuværende spredning på fire lokaliteterne i området.

Målsætningen for Hammel Møbelfabrik er i løbet af tre år at fordoble omsætningen til 200 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078