23948sdkhjf

Masser af liv og dynamik i Nordjylland

”Der er masser af liv og dynamik i nordjysk erhvervsliv”. Udtalelsen kommer fra brødrene Carsten og Torben Andersen, der ejer Trægården Kås ved Pandrup – et omfattende byggemarked, trælasthandel og idecenter.
Trægården Kås har netop overstået et gnidningsfrit generationsskifte og ejes i dag af de to brødre, Carsten og Torben Andersen.

Gennem de seneste år har Trægården Kås oplevet en nærmest eksplosions-agtig vækst – og netop i disse dage er rekrutteringen af yderligere tre souschefer i fuld gang.

Baggrunden for den voldsomme vækst – målt i både omsætning, kundeunder-lag og indtjening – er ifølge Carsten og Torben Andersen en kombination af fremsynethed, købmandskab og et serviceniveau, der bevidst ligger langt over branchestandarden.

- Vi ser vækst i alle vores forretningsområder. Vores samhandel med det professionelle marked i form af håndværksmestre er steget markant, og vi får ugentligt nye professionelle kunder, der ikke længere har lyst til at være ”en lille fisk” hos de helt store. Vi har nok bedre plads – eller hjerterum om du vil - til at yde service på et højt niveau, mener Carsten Andersen.

Trægården Kås byder på alt det, der kan forventes af et byggemarked og tømmerhandel med over 40 ansatte, men sideløbende med dette er der flere tusinde kvadratmeter idecenter, hvor et kolossalt udvalg af køkkener, badeværelser, vinduer, døre, brændeovne og fliser trækker kunder til fra hele landet.

- Vi importerer selv, hvad vi synes er Italiens smukkeste keramikfliser, og siden vi etablerede vores flisecenter, har vi betjent kunder fra det meste af landet med italienske gulve. Nu er vi jo beskedne nordjyder, men vi tør godt påstå, at man skal rejse langt for at finde et lignende udvalg i den kvalitet, fortæller Torben Andersen og fortsætter:

- Nu ser vi faktisk noget lignende ske i både vores pejse- og brændeovnscenter samt i køkken/bad afdelingen. Vi tilbyder kendte produkter til redelige priser – og det er populært uanset hvor i landet, du kommer fra.

Netop idécenteret er et godt eksempel på, at service, prisniveau og udvalg er afgørende.

Kun de færreste deciderede køkkenforretninger kan mønstre et så stort udvalg af køkkener og badeværelser, som det ses i Kås.

- Det sker af og til, at nye kunder spørger, om de kan få en sovepose udleveret – hvis de nu ikke når at se det hele på én dag, fortæller Torben Andersen med et smil.

Carsten og Torben Andersen foran et af de utallige køkkener hos Trægården Kås.Beslutningen om at styrke den daglige ledelse med tre souschefer er truffet for at give brødrene mere tid til ledelse og forretningsudvikling.

Det vil uden tvivl vise sig at være en fornuftig disposition, for selvom brødrene indtil nu har varetaget hovedparten af ledelsesopgaverne, er der også blevet tid til at etablere en butik på internettet, som i dag har en betragtelig omsætning og som udvider forretningsområdet for den nordjyske virksomhed til hele Danmark.

Opskriften på succes og nye arbejdspladser i et område, der desværre har været hårdt ramt af lukninger i de seneste år, er ifølge Carsten og Torben Andersen:

- Vi har været stædige, og vi har fastholdt, at vores serviceniveau skulle styrkes frem for nedtones. Samtidig har vi brugt mange kræfter på at vurdere og implementere nye teknikker indenfor IT, på internettet og i det hele taget været ”fremme i skoene”.

Trægården Kås A/S har ca. 40 ansatte, råder over 15.000 m2 areal, hvoraf mere end 6.000 m2 er under tag. Virksomheden breder sig i Kås på begge sider af Brogårdsgade, og der er ingen planer om at reducere væksten i de kommende år.

Kilde: Trægården Kås. http://www.tgk.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062