23948sdkhjf

Aubo tredobler resultat

Den vestjyske køkkenfabrik Aubo Production A/S i Aulum fortsætter fremgangen med øget omsætning og en tredobling af sidste års resultat.
Aubo Production A/S har med regnskabet for 2011 vist, at det er muligt at drive en virksomhed i vækst, trods krisetid med økonomisk svære betingelser.

Muligt at drive vækstvirksomhed
Det netop offentliggjorte regnskab viser at årets resultat efter skat er steget markant fra +646 t.kr. i 2010 til +2,3 mio. kr. sidste år. Netto-omsætningen er øget fra 93 mio. kr. i 2010 til 102 mio. kr. sidste år.

- Vi er stolte af at bevise, at det er muligt at drive en vækstvirksomhed, siger AUBOs administrerende direktør Torben Andersen, og tilføjer:

- Vi har valgt at være proaktive og investeret blandt andet i nyt produktsortiment og i redesign af alle vores danske butikker. Vores målsætning har hele tiden været, at vi vil se fremad og tage nye initiativer, så at sige arbejde os ud af finanskrisen, og med regnskabet for 2011 synes jeg, vi beviser, at vi har ret.

Intensiveret norsk satsning
Aubo Production A/S har været på det norske marked i 26 år. Over de seneste år er satsningen i Norge intensiveret, og den strategi er lykkedes.

Blandt andet kunne Aubo Production A/S sidste år præsentere en stor samarbejdsaftale med den norske Montér-kæde hvor Aubo nu er eneleverandør på køkkener. Et samarbejde der vokser såvel på privatkundeområdet som i projektområdet.

Netop det norske marked giver anledning til positive forventninger for 2012.

Fremtiden for Aubo
Det danske marked vurderes at stige svagt over de kommende 12 til 24 måneder, mens der forventes en stigning på eksportomsætningen på mere end 20 % i 2012. Dermed forventes Aubos eksportomsætning for første gang i firmaets historie at overgå den danske omsætning.

Aubo Production A/S har fokuseret hårdt på produktiviteten. Det gælder såvel i produktionen som i administrationen. Investering i ny teknologi og omlægning i arbejdsmetoder har bevirket at Aubo uændret beskæftiger 60 ansatte på virksomheden i Aulum. Et antal man forventer fremadrettet kun at øge minimalt set i forhold til den budgetterede øgning af omsætningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094