23948sdkhjf

Tvis Køkkener styrker sin position på Sjælland

Roskilde, der er en af Danmarks køkkenbyer, får en Tvis Køkkener-forretning. Det bliver en såkaldt citybutik med en attraktiv placering i bymidten.

– Vi er begejstrede for at have indgået aftale med to erfarne køkkenfolk om at udvikle det strategisk vigtige køkkenmarked i og omkring Roskilde. Dermed opnår vi en markant styrkelse af vores sjællandske markedsposition, siger kædechef Per Sander.

Den knap 500 kvm store konceptbutik indrettes i en kendt forretningsejendom i bymidten på Støden – tæt på både havnen og gågaden. Den meget synlige placering i et travlt kvarter med kendte mærkevare- og specialbutikker er et bevidst valg, forklarer kædechefen.

– I andre byer har vi med succes placeret konceptbutikker i bykernen, hvor forbrugerne i forvejen shopper og naturligt også søger køkkeninspiration.

Det gælder blandt andet i Vejle, Holbæk og på Østerbro, hvor Tvis Køkkener ligger i cityområder - side om side med cafeer, specialforretninger og livsstilsbutikker på travle strøg fremfor den klassiske placering ved indkøbscentre. 

En køkkenbutik, der skiller sig ud

To erfarne køkkenfolk og tidligere kolleger, Tobias Friedrichsen og Peter Arnt, indgår i et partnerskab om forretningen og realiserer dermed en fælles drøm.

– Gennem længere tid har vi talt om at investere i en fælles forretning. Da vi begge brænder for at sælge og indrette køkkenløsninger for private- og erhvervskunder, var det oplagt, lyder det.

De to kommende køkkenforhandlere er i fuld gang med at indrette butikken i Roskilde, som de forventer at åbne i det tidlige efterår. De har dog allerede åbnet for aftaler om hjemmebesøg, som har vist sig at fungere godt.

Fra starten udgør de to partnere medarbejderstaben, men på sigt er planen at udvide med flere konsulenter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094