23948sdkhjf

Kaj Hansen stopper som redaktør på Træ & Industri

Efter snart fem år som redaktør og mere end ti år som medlem af redaktionsudvalget i Træ & Industri har Kaj Hansen besluttet at trække sig tilbage som ansvarshavende redaktør for Fagbladet Træ & Industri med virkning fra 31.12.05. Afskedsreception holdes i Silkeborg fredag, den 9. december 2005
Beslutningen fra Kaj blev allerede taget i januar måned 2005, og det var en fast beslutning, som var velovervejet og truffet ud fra devisen – fornyelse er godt, lad unge komme til!

Vi har dog siden denne meddelelse i redaktionsudvalget gang på gang givet udtryk for ”at vi får ikke en ny redaktør som Kaj – de findes simpelt hen ikke”.

Igennem tiden som redaktør har Kaj Hansen formået sammen med redaktionsudvalget at bringe Træ & Industri frem til et fagblad, der på alle måder har levet op til sit formål at være et af de toneangivende fagblade i træbranchen, der beskæftiger sig med de tre ben: Mennesker, Maskiner og Materialer.

Kaj Hansen der med sit store netværk - og ikke mindst som en kendt person i træ- og møbelindustrien igennem snart 40 år - har været en faglig og kompetent redaktør for Træ & Industri.

Vi var da heller ikke betænkelig i Træets Arbejdsgivers bestyrelse, da vi valgte Kaj Hansen som ny ansvarshavende redaktør. Han havde forud for dette job igennem mange år som medarbejder ved Teknologisk Institut, været en aktiv skribent med artikler i Træ & Industri, ja, på et tidspunkt var der folk i branchen der dømte Træ & Industri til at være ”Kaj’s blad”.

Men nye udfordringer kalder, idet Kaj’s store ønsker igennem mange år har været at komme i gang med at male – ikke vægge og huse – men billeder. Selvom han bor i Silkeborg har han dog ikke ambitioner om at blive en ny Asger Jorn. Ja, man ved vel ikke med Kaj, han har jo mange talenter.

Vi ønsker Kaj alt godt i tiden der kommer, og siger en stor tak for indsatsen for Træets Arbejdsgiverforening igennem mange år.

Jeg er ikke i tvivl om, at der fortsat vil være mange der i årene fremover vil kontakte Kaj med et spørgsmål om dit og dat.

Reception fredag, den 9. december 2005 i Silkeborg:
Træ & Industri vil sige farvel til Kaj ved en reception fredag den 9. december 2005 fra kl. 13 – 17 på KunstCenter Silkeborg Bad, Gjessøvej 40 i Silkeborg, hvor vi håber at se vore medlemmer, annoncører og samarbejdspartnere.

Med venlig hilsen
Træets Arbejdsgiverforening

Lasse Jensen

Branchedirektør

Kilde: Træ og Industri - November

Kaj Hansen holder som redaktør for Træ og Industri
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063