23948sdkhjf

Billig trælast på nettet

En ny trælasthandel på nettet har set dagens lys. Som noget nyt vil nettraelasten.dk sælge byggematerialer til lavpris. Ophavsmændene bag idéen har erfaring fra branchen, der ellers endnu ikke har taget nethandel til sig.
Den fysiske trælasthandel har fået en ny konkurrent i den netbaserede trælasthandel nettraelasten.dk.

Det er Claus Nielsen, der har erfaring fra ITbranchen og Brian Verwold, der kommer fra blandt andet Danske Trælast og Bygma, der står bag det nye initiativ med at sælge byggematerialer på nettet til lavpris.

- Nettraelasten.dk sælger byggematerialerne direkte til slutbrugeren uden fordyrende mellemled, så kunderne sparer 10-40 pct. i forhold til deres normale tømmerhandel/ trælast, hvor besparelsen er størst på importvarer, siger Brian Verwold til Dagbladet Børsen.

Nettraelasten.dk holder til i Ikast, men planerne er på sigt også at åbne flere afdelinger i Jylland, på Fyn og såmænd også Sjælland.

Forventningerne til fremtiden er dog en smule mere mådeholdne fra senior adviser i HSH Gudme og tidligere direktør i Byggevareleverandørforeningen, Steen Johansen, der tror, den netbaseret virksomhed får svært ved at klare sig i en branche, der endnu ikke har taget nethandel til sig.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109