23948sdkhjf

Konkursramt lamelfirma på nye, store hænder

Trælamelspecialisten Tripplex er efter et par turbulente måneder kommet på nye hænder.

Virksomheden, der først blev solgt og siden måtte en tur gennem konkursmøllen, blev mandag d. 22. februar opkøbt af den Rockwool-ejede akustikpladeleverandør Rockfon, der vandt budrunden over konkursboet.

– I Rockfon har vi en ambition om at udvide vores portefølje med produkter indenfor naturbaseret design, bæredygtig indretning og helhedsorienteret rumakustik. Med opkøbet af Tripplex, får vi mulighed for at kombinere vores akustiske stenuldsprodukter med skræddersyede løsninger til projektmarkedet baseret på trælameller og andre spændende produkter til både vægge, lofter og interiør, skriver Parik Chopra, adm. direktør for Rockfon i Europa og Asien, i en mail til Wood Supply.

Flere om buddet

Rockfon var langt fra ene om at se potentialet i Tripplex. Kurator Nicolai Dyhr oplyser til Wood Supply, at der var flere bydere på konkursboet, og også loftsleverandøren Lumiere Stretch Ceilings Denmark, der i begyndelsen af året erhvervede virksomheden, inden de lod handlen gå tilbage, var interesseret.

– Vi havde jo håbet, at vi kunne købe virksomheden, men det var nogle store drenge, der kom ind fra højre med et tilbud, vi ikke kunne matche, siger Michael Grundholm, adm. direktør i Lumiere Stretch Ceilings Denmark.

Fra kurators side lyder det, at det særligt var coronaen, der fik skovlen under den 12 år gamle virksomhed.

Tripplex er en virksomhed, der laver bæredygtige akustikløsninger, overvejende til eksportmarkeder og således med en del projektsalg og løbende eftersalg og service med videre til udenlandske kunder. I denne sammenhæng blev virksomheden hårdt ramt af de Covid-19 restriktionerne fra medio marts og fremefter, herunder med grænselukninger med videre til følge, fortæller Nicolai Dyhr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093