23948sdkhjf

Ilva-direktør om genåbningsplan: Dybt konkurrenceforvridende

Rami Jensen, adm. direktør for Ilva, har svært ved at se logikken i det oplæg, der tirsdag ligger til grund for regeringens forhandlinger om en genåbning af detailhandlen.

Det skriver Børsen.

Forhandlingerne sker med udgangspunkt i en ny rapport fra sundhedseksperter, som anbefaler en genåbning af udvalgsbutikker på under 5.000 kvm., og det er netop kvadratmeterkravet, der får Ilva-direktøren til at undre sig.

For Rami Jensen betyder det, at omkring tre fjerdele af Ilvas 42 butikker vil kunne åbnes, mens de resterende fortsat må holde lukket, og han kalder det dybt konkurrenceforvridende, at der skal gælde forskellige restriktioner for butikker udelukkende baseret på størrelse.

– Vi er rigtig glade for, at vi og mange andre butikker må åbne. Det er positivt. Men vi synes, at det er virkelig uheldigt, at man bruger et så simpelt parameter som antal kvadratmeter til at differentiere mellem, hvem der må åbne, og hvem der ikke må åbne, udtaler Ilva-direktøren, der hellere så, at man fandt en løsning med differentierede restriktioner tilpasset butiksstørrelser.

Også via sin LinkedIn-profil har Rami Jensen tirsdag gjort opmærksom på problematikken.

Læs mere om: Ilva
Kommenter artiklen (2)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079