23948sdkhjf

Jeld-Wen køber Vest-Wood

Det er nu sikkert, at det bliver amerikanske Jeld-Wen, der bliver den fremtidige ejer af Vest-Wood. Door Holding og Jeld-Wen nåede i går til enighed om overtagelse af Europas største dørproducent.
Efter en periode med rygter og spekulationer om fremtiden for Løgstør-virksomheden Vest-Wood, er der nu med Jeld-Wens køb kommet en endelig afklaring.

Vest-Wood blev i juni 2002 overtaget af Door Holding, som kapitalfondene Axcel, Polaris og LODH Private Equity star bag.

Under den nuværende ejer har Vest-Wood næsten fordoblet sin indtjening og sit driftsresultat før skat gennem en kombination af organisk vækst og bety-delige opkøb af blandt andet dørdivisionen hos tyske Pfleiderer.

Nu bliver det Jeld-Wen, der skal sikre den fortsatte udvikling. Jeld-Wens planer er at integrere Vest-Wood i sine eksisterende europæiske aktiviteter.

Vest-Wood vil dog fortsat fungere uafhængigt og stadig bruge sine nuværen-de brands. Også hovedkvarteret vil forblive i Løgstør, ligesom koncernchef Asbjørn Berge vil fortsætte under den nye ejer.

Vest-Wood er i dag markedsleder i den Nordiske region, Tyskland og Østrig. Vest-Wood har produktion i syv europæiske land og beskæftiger mere end 4000 ansatte.

Kilde: Vest-Wood. http://www.vest-wood.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078