23948sdkhjf

Fornyelse og udvikling hos PFP

Hos PFP er de ikke i tvivl om, at forandring fryder. Både på produktsiden, i produktionshallerne og i medarbejderstaben har virksomheden fornyet og forandret.
Historisk set har PFP A/S været en gedigen håndværksvirksomhed med mulighed for fremstilling og forarbejdning af mange produkter inden for træ og laminat.

Siden Ronny Stenz for 4 år siden overtog PFP, har virksomhedens fokus næsten udelukkende været på fremstilling af bordplader i en høj håndværksmæssig kvalitet til den danske køkkenbranche.

Den udvikling har hen over sommeren taget endnu et spring, da PFP har flyttet rundt, bygget om og sat nye maskiner ind i produktionshallerne. Målet har været at skabe en mere effektiv og optimal produktionsgang uden at miste fokus på den høje kvalitet.

I forlængelse af produktionsforbedringerne har PFP den 1. december i år også udvidet medarbejderstaben og ansat Claus Andersen som ny fabrikschef.

Claus Andersen har en fortid i bl.a. Spekva, hvor han har haft en lignende stilling gennem mange år.

Også på produktområdet er der fornyelse i luften. Som noget nyt kan PFP præsentere Granit, Corian og Rover, der er et komposit-materiale, som fortrinsvist består af knust granit.

Inden for alle produktgrupper er paletten bred og består af mange forskellige farver, tykkelser og muligheder for udskæringer og tildannelse i øvrigt.

PFP har i dag cirka 50 medarbejdere på fabrikken i Kjellerup.

Læs mere om PFP her: http://www.pfp.dk

Kilde: PFP A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094