23948sdkhjf

Merton udvider med beton

Det seneste tiltag fra Merton er en betonoptik med træegenskaber. Imi-beton hedder produktet, der for alvor giver mulighed for at slippe kreativiteten løs.
Merton, der har salgskontor og showroom i Silkeborg, fortsætter med at søsætte nye produkter og præsenterer nu et træprodukt med betonoptik.

Imi-beton er en fleksibel, cirka 1. mm tyk, speciel mineralsk spartelmasse med en høj andel af naturligt marmorsand. Massen kan presses på MDF, krydsfinér mv.

Pladen leveres med forskellige strukturer, blandt andet forskallings-brætlook, skifterstruktur og murstenslook. Pladerne har en standardtykkelse fra 4 mm. og op og lagerføres i 4 mm og 20 mm tykkelser.

Det særlige ved Imi-beton er, at det, foruden at være biologisk nedbrydeligt, også indfrier krav om fleksibilitet og simpel bearbejdning.

- Vores kunder har taget godt imod Imi-beton. Især inventar-, indretnings- og messefirmaer ser spændende muligheder med det nye design, siger product manager Søren Wolsgård fra Merton.

Foruden Imi-beton har Merton også betonoptik på laminat fra Thermopal. Der er mulighed for at opleve betonoptikken i Mertons showroom, der altid er åben for virksomheders salgs-, udviklings- og indkøbsafdelinger.

Merton har siden 1987 leveret løsninger inden for træbaserede pladeprodukter, halvfabrikata og færdigdele til den skandinaviske møbel- og køkkenindustri.

Virksomheden har produkter fra nogle af Europas førende producenter og er i dag vokset fra to til 12 medarbejdere.

Læs mere om Merton her: http://www.merton.dk

Kilde: Merton.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079