23948sdkhjf

MSK vil sætte morgendagens agenda

Det kan lyde lidt højrøvet, men ikke desto mindre så er det, hvad MSK forsøger. Hos MSK er målet derfor altid at være omstillingsparat, handlekraftig, differentierende og troværdig.
MSK forsøger at nå en bred vifte af virksomheder i hele Skandinavien gennem et bredt sortiment inden for træbaserede pladeprodukter. Virksomheden har fokus på henholdsvis salg til den danske industri og eksport til Skandinavien.

For MSK er det afgørende hele tiden at være på forkant med de seneste markedstrends og up-to-date med det sidste nye inden for træbaserede pladeprodukter.

Pladen alle snakker om
Allerede for seks år siden tog MSK derfor også fat på salget af den sort indfarvede MDF, der efterhånden har været med i en del boligprogrammer og særligt i de seneste par år har solgt rigtigt godt.

Efterspørgslen er steget, primært på den sort indfarvede MDF, men også på de øvrige farver, MSK er lagerførende i. Det drejer sig om blå, rød, grøn og brun.

MSK så tidligt potentialet i den indfarvede MDF, der i materialesammen-sætning og behandling er som en almindelig MDF-plade, og det er kendetegnende for MSK at spotte, hvad der rører sig.

Samtidig har MSK konstant fokus på forholdet til sine kunder. Målsætningen er at levere bedre service end konkurrenterne, og det forsøger virksomheden blandt andet at leve op til gennem hurtigere leveringstider og tilbud om lagerkapacitet.

Leverancerne fra MSK sker derved dels direkte fra producenten i større partier eller via virksomhedens velassorterede lager, hvorfra kunder bliver tilbudt ”just in time and quantity” leverancer af det brede produktsortiment.

Et eksempel på den sorte MDF. Billedet er fra "Helt Solgt" på TV2. Gulve i alle afskygninger
MSK har også gulve til enhver smag. Kunderne kan både få klinke-gulv look, laminatgulve, lamelparket og 3-stavsparket gulve.

MSK leverer gulve til køkken- og møbelfabrikker, men vil i fremtiden satse særligt på inventar- og indretningsvirksomheder.

Butiksindretning er i øjeblikket et voksende segment, da det bliver stadig vigtigere, at butikkernes indretning er både tillokkende og attraktiv.

- Når du vælger gulv, vælger du ikke bare noget at hvile fødderne på – du vælger også stil og atmosfære. Vi tror derfor på, at gulve kommer til at spille en stadig større rolle i segmentet for butiksindretning, og vores forventninger er derfor et væsentligt vækstpotentiale, fortæller salgschef Per Henriksen.

MSK, der har base i Kjellerup, blev grundlagt i 1980 og har i dag 20 medarbejdere.

Læs mere om MSK her: http://www.msksc.dk

Kilde: MSK.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079