23948sdkhjf

Nye ejere og nye tider

Siden Tage Peetz & Co. i 2001 fik nye ejere er nye tiltag og produkter blevet en del af hverdagen. Virksomheden har forrygende travlt og har i dag ændret sig fra traditionel grossist til totalleverandør.
Trælastimportvirksomheden Taage Peetz & Co. blev for godt fire år siden overtaget af Jan Hansen og Frank Lund Larsen.

De to nye ejere har fra dag ét haft fokus på udvikling og vækst og samtidig oplevet, at virksomhedens kompetencefelt er blevet bredere.

- Fra at være en traditionel agent/grossist, har vi i dag udviklet os til at være en serviceminded totalleverandør af diverse træbaserede byggematerialer til trælastbranchen, fortæller direktør Frank Lund Larsen.

Peetz, der blev etableret helt tilbage i 1927, har i dag salgskontorer i Aalborg, Århus og Hillerød.

Det er tanken, at de tre kontorer skal fungere som springbræt til at indtage hele Skandinavien, og Peetz etablerede da også allerede i foråret i år sit første salgskontor i Sverige.

- Vi er i dag et godt sammensat og dynamisk team. Med vores nye svenske salgskontor, der har to ansatte, har vi i dag en styrke på 11 personer, siger Frank Lund Larsen.

2005 har generelt været et år med betydelig udvikling for Peetz, der har udvidet sin salgsstyrke med en ny sælger i Jylland, Thomas Ambrosius, samt Lars Broström, der er cedertræs-ekspert og sælger i Sverige.

Samtidig har Peetz øget sit sortiment med flere nye produkter som for eksempel LVL laminerede gulvstrøer fa Sibirien og Western Red Ceder fra Canada.

Med de nye tiltag og produkter samt Peetz eksisterende portefølje er forventningerne til fremtiden høje.

- Vi tror på, at den positive udvikling fortsætter, og at 2006 bliver et år med rivende udvikling og nye spændende tiltag, lyder den positive vurdering fra direktøren.

Tage Peetz & Co. leverer til skandinaviske tømmerhandlere, møbelindustrien og andre træforbrugende industrier.

Eksteriør i lærkKilde: Tage Peetz & Co. http://www.peetz.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095