23948sdkhjf

Hem Træpladeopskæring har turbo på væksten

Hem Træpladeopskæring bliver ved med at stå stærkt i konkurrencen. Virksom-heden, der flere gange er blevet udnævnt til Gazelle, er inde i en rivende udvikling og har i dag mere end tidoblet sit produktionsareal. For nylig har virksomheden foretaget en større it-investering, som løbende udbygges.
Hem Træpladeopskæring, der har specialiseret sig i opskæring af forskellige pladematerialer, har de seneste år haft turbo på væksten.

Virksomheden fungerer som underleverandør for en række trægrossister og tømrerhandlere og er kommet langt siden den spæde begyndelse i 1989 og den første lagerhal på 600 m2.

I dag er arealet for længst udvidet til over 6.500 m2, og virksomheden råder over et avanceret og højteknologisk produktionsapparat. Efterspørgslen har gjort, at Hem Træpladeopskæring i dag har 30 ansatte i tre-holdsskift.

Desuden har den kraftigt stigende efterspørgsel betydet, at virksomheden i 2003 investerede i en ny fuldautomatisk pladesav og dermed mere end fordoblede produktionskapaciteten.

Ordrer er der nok af, og det kræver en konstant styring af virksomhedens vækst og udvikling.

- Vi investerer i disse år i it for at effektivisere virksomheden, og det betyder, at vi også i fremtiden kan opretholde vores konkurrencedygtige priser, fortæller ejer Vagn Goul Møller, der også grundlagde virksomheden tilbage i 1989.

Virksomheden modtager allerede en stor del af deres ordrer både via mail og direkte fra kundernes it-systemer, hvilket ikke blot minimerer indtastningsfejl, men også er tidsbesparende.

- Samtidig vil vores it-system medføre en bedre service og større leverings-sikkerhed for vores kunder. De kunder, der har råmaterialer liggende på vores lager, kan via firmaets hjemmeside følge med i deres lagerbeholdnin-ger, forklarer Vagn Goul Møller.

I nær fremtid har Hem Træpladeopskæring desuden planer om, at kunderne også skal have mulighed for at følge deres ordrer fra bestilling og helt ud på leveringsadressen, så de løbende kan se den forventede leveringstid.

Virksomhedens mål er konstant at udbygge it-systemet med nye funktioner, der gør samarbejdet med kunderne nemmere og mere effektivt.

Hem Træpladeopskæring har alle årene været orienteret mod vækst og udvikling og oplevede i tre år i træk, fra 2002 til 2004, at blive udnævnt til Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen.

Virksomheden har da også fortsat en klar ambition om at være fremme i skoene og forrest med udviklingen.

- For at kunne overleve som underleverandør i denne branche er det altafgørende, at vi hele tiden kan opfylde kundernes stigende behov. Vi er fremme i skoene og ser lyst på fremtiden, siger Vagn Goul Møller.

For at imødekomme den kraftige efterspørgsel investerede Hem Træpladeopskæring i 2003 i en ny fuldautomatisk pladesav, og produktionskapaciteten er dermed blevet mere end fordoblet.Kilde: Hem Træpladeopskæring. http://www.hemtp.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095