23948sdkhjf

Cube Design tilbage på vækstsporet

Den østjyske producent af kontormøbler øgede omsætningen med 22,6 procent i 2011. Det smittede positivt af på bundlinjen, hvor der nu igen er sorte tal.
Efter to år med underskud kan Cube Design igen glæde sig over sorte tal på bundlinjen.

Det nyligt offentliggjorte 2011-regnskab viser et plus på 1,3 mio. kr. før skat, hvilket er en markant fremgang i forhold til 2009 og 2010, hvor det blev til underskud på henholdsvis -0,6 og -1,1 mio. kr.

Direktør Curt Berggren fortæller, at overskuddet er skabt på baggrund en vækst i omsætningen på 22,6 procent i et år, hvor der har været fremgang på såvel hjemmemarked som eksportmarkeder.

Optimismen er stor
Og fremgangen stopper ikke her for den 30 mand store virksomhed. Curt Berggren forventer, at 2012 vil byde på yderligere vækst i både omsætning og indtjening, og krisesnakken er således manet godt og grundigt i jorden hos kontormøbelproducenten i Hammel:

- Det er flere år siden, at vi er gået ind i et nyt år med så stor optimisme – både hvad angår vores ordrebeholdning samt tilkendegivelser af, at vores møbler er valgt til større projekter i ind- og udland, siger direktøren.

Cube Design er grundlagt i 1981 og beskæftiger sig med fremstilling af kontor- og konferencemøbler: herunder den kendte Quadro-reolserie. Virksomheden ejes af C. Berggren Holding, som pr. 31. december 2011 rådede over en egenkapital på 19,7 mio. kr.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141