23948sdkhjf

Vinduesproducent fastholder produktionen i Danmark

Med en målrettet strategi og udnyttelse af den nyeste teknologi har Hvidbjerg Vinduet lykkedes med at opretholde produktionen i Danmark på de to to fabrikker i Thy.
Danmark er førende, når det gælder moderne energirigtige vinduer. Men desværre har det høje danske omkostningsniveau betydet, at mange vinduer i dag helt eller delvis fremstilles i udlandet, så kun salgs- og udviklingsarbejdet fortsat foregår i hjemlandet.

Men der er markante undtagelser fra denne tendens, og én af dem er Hvidbjerg Vinduet, hvor man konsekvent er gået den modsatte vej og fastholder hele produktionen i Danmark på de to fabrikker i Thy.

Når det overhovedet har kunnet lade sig gøre, skyldes det en kombination af en bevidst og målrettet strategi og udnyttelse af den nyeste teknologi og topmoderne produktionsprocesser.

Hurtig omstilling
- Vi kan se mange fordele i at bevare produktionen i Danmark. For det første har vi mulighed for at følge produkterne tæt hele vejen fra ordre til levering og dermed sikre, at alle vinduer og døre lever op til vores høje krav om kvalitet. Desuden kan vi hurtigt omstille os og efterkomme kundernes ønsker og yde en bedre og mere effektiv service, når vi har vores produktionsapparat her i landet, siger Hvidbjerg Vinduets adm. direktør Claus Arberg.

Han tilføjer, at det da også tæller, at man undgår tunge transporter op gennem Europa og dermed sparer omkostninger og især at belaste miljøet med CO2-forurening.

- Et andet aspekt er den samfundsmæssige betydning. Især i disse tider er det vigtigt at bevare arbejdsplader i Danmark, og som en social ansvarlig virksomhed, føler vi også en forpligtelse over for vores medarbejdere i et område, hvor jobbene er begrænsede. Til gengæld får vi loyale og trofaste folk, der er med til at fastholde den erfaring og kompetencer, som er en af Hvidbjerg Vinduets vigtigste ressourcer, siger han.

Hvidbjerg Vinduet har produktion i Hvidbjerg på Thyholm og i Nors ved Thisted, og beskæftiger pt. ca. 145 medarbejdere og har en årlig omsætning på ca. 160 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094