23948sdkhjf

Særlig stol får sin helt egen webshop – og bus

Med et nyt koncept vil møbelkæden Hjemme Hos gøre løftestole lettere tilgængelige for målgruppen gennem en selvstændig webshop, en stolebus og lokale forhandlere med viden på feltet.

– Det kan være svært at overskue sortiment og muligheder, når man har særlige behov, der gør, at man har brug for en løftestol – eller er pårørende til en, der har. Det vil vi gerne gøre nemmere med det nye koncept, forklarer kædechef i Hjemme Hos, Lene Witt Johansen.

Konceptet er bygget op omkring at være der, hvor kunden er, når kunden har tid. Det kræver en online tilstedeværelse med en selvstændig webshop, da det typisk er online, kunderne først undersøger markedet. Men det kræver ifølge Lene Witt Johansen også, at man går skridtet videre og kan vise kunden sine produkter i virkeligheden, når de er klar til at træffe en beslutning.

– Som landsdækkende, frivillig kæde med 24 butikker og webshops har vores kunder alle fordelene ved både onlinehandel og en fysisk butik med ekspertviden. Nu gør vi det bare specifikt for løftestole – og tilføjer en ekstra service med stolebussen, der kører direkte til døren med de stole, man har aftalt med kunden at afprøve, uddyber Lene Witt Johansen. 

Ekstra tryghed med lokal tilstedeværelse og prismatch

Det er den lokale Hjemme Hos butik tættest på kunden, der kører ud med stolene og tager sig af det videre forløb, der inkluderer gratis levering, montering og bortkørsel af eventuelt affald.

– Det, at kunderne kan prøve forskellige stole i deres eget hjem og se materialerne, giver dem et langt bedre beslutningsgrundlag. Og med en hurtig leveringstid på 1-2 uger, skal de ikke vente længe på deres nye stol. Når de samtidig ved, at de får stolen til billigste markedspris og har en personlig kontakt i deres lokale Hjemme Hos butik, så får de en ekstra dimension af tryghed i købsprocessen, fortæller Lene Witt Johansen.

Så snart landet åbner op igen, vil kædens Hjemme Hos-butikker fungere som 24 landsdækkende showrooms for det nye website, men allerede nu kan kunderne finde et udvalg af løftestole på den specialiserede webshop.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078