23948sdkhjf

Møbeldirektør: Økonomisk har Trump været god for os

Hos den fynske udemøbelproducent Cane-Line var man i første omgang bekymret, da Donald Trump i 2017 indtog præsidentembedet og Det Hvide Hus. I dag kan man imidlertid se tilbage på fire år med markant fremgang i eksporten til Guds eget land, men ikke desto mindre ser man frem til en mere rolig periode, nu hvor Joe Biden har taget over på posten. Det skriver Fyens Stiftstidende.

– Det amerikanske marked er næsten tredoblet i størrelse for os under Trump, så selv om vi gjorde grin med ham, da han tiltrådte, så må jeg bare sige, at økonomisk har det været godt for os, fortæller Brian Djernes, adm. direktør i Cane-Line til avisen. Han fortsætter:

– Han har indført nogle toldsatser, som primært har ramt de kinesiske virksomheder, vi konkurrerer med. Han gennemførte også nogle skattelettelser i starten af sin embedsperiode, som styrkede amerikansk økonomi både for de private forbrugere og det professionelle segment. Det gav os et kæmpe boost, da befolkningen fik flere penge mellem hænderne.

Brian Djernes peger på, at Trumps overtagelse af præsidentembedet i første omgang blev mødt med en vis bekymring hos udemøbelproducenten grundet hans uforudsigelighed, og han forventer således også, at Cane-Line med en ”mere normal person” ved roret kan se frem til en mere rolig periode. Han peger på, at Joe Biden med et større fokus på grøn produktion kan give Cane-Line en ny indgang til det amerikanske marked, mens det omvendt vil ramme den fynske virksomhed, hvis den nye præsident vælger at tilbagerulle Trumps skattelettelser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078