23948sdkhjf

Praktikant sender eget design på hylderne i Jysk

En skitse og en idé fra en tidligere praktikant bliver nu til en hylde, der kan kommer i handlen hos Jysk.

23-årige Camilla Randrup Sejr var i foråret 2019 i praktik i Range & Design-afdelingen hos linnedgiganten, hvor hun designede flere forskellige møbler, og et af de designs er nu blevet til virkelighed.

I slutningen af januar kommer PLACE ME-hylden nemlig i butikkerne, og den praktiske hylde med en blålig laminatoverflade er designet af Camilla Randrup Sejr, som glæder sig til at se den i butikkerne.

– Det er jo megafedt at få på sit CV. Jeg bliver da nok lidt stolt, når jeg ser den i butikkerne. Jeg havde selvfølgelig håbet lidt på, at mit design ville blive til virkelighed, men jeg ville ikke sætte forventningerne for højt, siger den tidligere praktikant i en pressemeddelelse

4 uger fra idé til produktion

Praktikken var en del af Camillas uddannelse som møbeldesigner på VIA Design i Herning. I praktikken fik hun nogle rammer og inspirationsbilleder, og så fik hun ellers lov til selv at udfolde kreativiteten.

Efter sparring med kollegaerne i afdelingen fandt hun frem til det rette design, og faktisk tog det ikke meget mere end fire uger fra første tanke til aftalt produktion. 

– Det var et fedt projekt, hvor jeg var med igennem hele processen. Jeg var med ude at snakke med leverandøren, hvor vi snakkede helt ned i detaljen om mine tanker om samlinger og så videre, fortæller Camilla Randrup Sejr.

Et pift med laminatfarve

Den endelige leverance er på grund af corona blevet udskudt et par gange, men nu er hylden langt om længe klar. Hylden er en træplade med en petroleumsfarvet laminatoverflade med et sølvfarvet stålophæng.

En af de oprindelige tanker med hylden var, at den skulle passe ind i alle slags rum i hjemmet, hvad enten det er køkkenet, stuen eller kontoret, og den unge designspire er godt tilfreds med resultatet.

– Vi prøvede at gøre den ret simpel, så den kunne passe ind i mange hjem. Derudover har den så lige fået et pift med laminatfarven. Jeg synes, det er en ret fed hylde, som jeg helt sikkert skal have op hjemme hos mig selv, siger Camilla Randrup Sejr. 

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156