23948sdkhjf

Flere danske udstillere på Ambiente

Indkøbere fra 160 lande lagde i sidste uge vejen forbi Frankfurt og designmessen Ambiente. Antallet af danske udstillere voksede med 42 procent.
Blandt dette års 4.543 udstillere på Ambiente var 84 danske. De kunne tirsdag aften den 14. februar se tilbage på fem hektiske messedage, hvor i alt 140.000 besøgende gik gennem tælleapparaterne.

Det er en lille nedgang i forhold til besøgsrekorden på knapt 145.000 fra 2011, mens antallet af udstillere til gengæld steg fra 4.442 til 4.543.

Antallet af danske udstillere steg med hele 42 procent, og både møbelproducenter, brugskunstfirmaer og smykkedesignere havde taget turen sydpå over grænsen. Herudover var Dansk Design Center repræsenteret med særudstillingen ”10+Design Forecast”, der satte fokus på innovativt og bæredygtigt design.

God debut for Trip Trap
Blandt de danske udstillere var Sika, der normalt kun udstiller møbelmesser. Ifølge Fri.dk havde virksomheden imidlertid stor succes med sin deltagelse på Ambiente:

- Der er jo stor interesse for naturmaterialer på det tyske marked, og her passer rattan godt. De nye stole og sofaer er blevet til på baggrund af gamle tegninger og billeder, som vi har fundet frem fra gemmerne på fabrikken i Rynkeby, sagde Mickael Maegaard Hansen fra Sika blandt andet til Fri.dk under messen.

Også Trip Trap, som de senere år har udviklet en stor kollektion af boliginteriør, var med på messen – for først gang i øvrigt:

- Vi har fået mange nye kunder, blandt andet fra USA, fordi vores design tiltaler amerikanerne. Der har bl.a. været stor interesse for vores øl- og æblekasse i teak, fortalte salgschef Bo Kristian Jensen til Fri.dk.

Produkterne i Trip Traps boliginteriør-kollektion bliver primært fremstillet af overskudstræ fra møbelproduktionen.

Den næste udgave af Ambiente finder sted fra den 15. til den 19. februar 2013.

Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093