23948sdkhjf

HTH og tidligere Designa-forhandler smelter sammen i Ølgod

Med sammenlægningen af Designa Erhverv i Grindsted og HTH’s køkkenbutik i Ølgod bliver Ølgod-filialen ikke alene meget større men kan nu også inviterer erhvervskunderne inden for døren.

Det er Hans Peter Terkildsen og Peter Risborg, der som nye franchisetagere for HTH i Ølgod kommer med gedigen erfaring fra Designa Erhverv i Grindsted, som makkerparret har drevet siden 2008. Dér har omsætningen år efter år været stødt stigende, og sådan lyder ambitionen også for HTH i Ølgod.

– Vi er meget begejstrede for at komme i gang med at sælge HTH-løsningerne, som vi har stor respekt for. Designet er flot, og der er fokus på bæredygtighed. Vi er glade og stolte over franchiseaftalen og ser frem til at skabe endnu mere fremgang her fra butikken i Ølgod via salg til både private og til erhvervskunder, fortæller Hans Peter Terkildsen.

Plads til både private og erhvervskunder

Mens selve butiksarealet i Ølgod forbliver uændret, er der tale om mere end en fordobling, når det gælder antal medarbejdere. Administrationslokalerne bliver 120 m2 større, så der er plads til de ekstra 10 medarbejdere, som fra nu af − sammen med de otte medarbejdere i Ølgod − servicerer professionelle såvel som private køkkenkunder; altså en betydeligt større kundekreds end før. Nuværende filialchef Peder Gammelmark fra HTH har fortsat det overordnede ansvar for butikken. 

– Det er en yderst veldreven køkkenbutik, vi overtager i Ølgod. Det eneste, der har manglet, er ordrer fra de store entreprenører, og det er her, vi kommer ind i billedet. Det bliver godt at få bygget den del på, siger Hans Peter Terkildsen.

Et match på kulturen

Udover en sund indstilling til godt købmandskab bringer de nye franchisetagere også en virksomhedskultur med sig, der ifølge Jesper Gylling Olsen, Director for HTH og Uno Form, er skåret over samme læst som den, der knytter sig til HTH.

– Medarbejderne og den rette kemi er afgørende for at skabe en forretningssucces. Vi har følt hinanden på tænderne og kan mærke, at der er et godt match. Vi er særdeles tilfredse med den aftale, vi har indgået med Designa Erhverv i Grindsted og glæder os over den øgede fremgang, den vil give HTH Køkkener i Ølgod, lyder det.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079