23948sdkhjf

Montana i medvind

Montana har haft et fremragende år. Det er stort set lykkedes at fordoble omsætningen, og møbelproducenten forventer, at det bare bliver bedre endnu.
Montana har netop offentliggjort årsrapporten for 2004/05, og den viser en imponerende fremgang. Virksomheden kan præsentere et årsresultat på 10,4 millioner kroner sammenlignet med 5,8 millioner kroner i sidste regnskabsår.

Resultatet bliver betegnet som tilfredsstillende og på niveau med de fremsatte forventninger, og møbelproducenten forventer, at udviklingen fortsætter, så 2005/06 bliver et endnu bedre år.

Fremgangen betyder, at medarbejderstaben hos Montana er vokset.

- Ansættelserne er primært sket i produktionen, og lige nu er vi oppe på omkring 140 medarbejdere, og vi kommer til at udvide yderligere, siger administrerende direktør Claus Quitzau til ErhvervsBladet.

Montana har i regnskabsåret desuden foretaget investeringer med henblik på at rationalisere produktionsprocessen. De samlede investeringer i materielle anlægsaktiver udgør 4,8 millioner kroner, hvoraf hovedparten er gået til produktionsmaskiner.

Montana har produktion i Haarby på Fyn. Salget af virksomhedens produkter sker via et stort forhandlernet af eksklusive møbelforretninger i såvel Danmark som det øvrige Europa.

Produkterne afsættes primært i Danmark og det øvrige Europa.

Kilde: Montana Møbler A/S, Årsrapport 2004/05.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078