23948sdkhjf

Trip Trap viser vejen til velvære på badeværelset

Trip Trap har i flere år bragt dansk design med sjæl og sanselighed ind i mange danske badeværelser. Nu præsenterer designvirksomheden et nyt baderums-møbel, der med teaktræets varme, dybe glød fuldender følelsen af luksus og velvære i badet.
Slip sanserne løs i badeværelset, der er husets stille oase med fred til frihed og fordybelse. Med et nyt badrumsmøbel sender Trip Trap dagdrømmene på krydstogt til maritime universer med højt til himlen og oceaner af tid til hygge og afslapning.

Baderumsmøblet følger flot i kølvandet på Trip Traps kendte og klassiske formsprog, hvor teaktræets tidløse udtryk bringer ærligt og organisk design ind i boligen.

Klassisk og fleksibelt design
Bag roret på Trip Traps nye møbel står arkitekt og designer Hans Thyge Raunkjær, der har udviklet møblet med tæft for tidens tendenser og med kærlighed for kvalitetsmaterialer. Den modulære opbygning danner udgangs-punkt for designet, og det betyder, at det samme møbel byder på flere for-skellige indretningsmuligheder.

Med låger og sider i massivt teaktræ er møblet lukket og perfekt til opbeva-ring eller som vaskeskab med nedsænket vask. Uden sider og låger får møblet et let og luksuriøst udtryk, der skaber plads til bløde badehåndklæ-der, blomster og levende lys.

Lad møblet stå stærkt og skulpturelt alene eller skab gennemført ro og rum til velvære, når to eller flere moduler går i dialog på badeværelset.

Trip Trap viser vejen til velvære på badeværelset med et nyt baderumsmøbel, der sender dagdrømme på cruise til maritime universer.
Badeværelse med sjæl og sanselighed
Trip Trap viser vejen til velvære på badeværelset med træets ærlige, organis-ke og autentiske udtryk. Samtidig er teak en meget hård træsort, der blot kræver en smule olie for vedligeholdelse, og det er derfor perfekt egnet til brug på badeværelset.

Teaktræets tegninger og varme glød spiller sikkert sammen med andre mate-rialer og giver plads til personligt særpræg i badeværelsets indretning. Det organiske udtryk giver for eksempel markant modspil til den moderne mini-malisme, mens møblets enkle design understreger stilen i en klassisk bade-værelsesindretning.

Med møbler og tilbehør, der byder på alt lige fra reoler, hylder og bænke til håndklædeholdere, spejle og badevægte giver Trip Trap masser af mulighe-der for at skabe en personlig indretning med sjæl og sanselighed på bade-værelset.

Trip Traps nye baderumsmøbel kan købes hos Trip Traps ti forretninger og hos udvalgte forhandlere over hele landet.

Kilde: Trip Trap. http://www.triptrap.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078