23948sdkhjf

Ny medejer af Henning Frøkjær

Den store esbjergensiske tømrer- og snedkervirksomhed udvider fra årsskiftet sin ejerkreds med den 32-årige bygningsingeniør Lars Petersen for at fokusere kraftigere på et nyt forretningsområde for særligt krævende byggeprojekter.
De nuværende byggeopgaver skal suppleres med projektledelse af mere enestående projekter, der kræver et tæt samarbejde med arkitekter og materialeproducenter.

Som leder af projektafdelingen hos producenten af avancerede komposit-materialer, Fiberline Composites, har Lars Petersen arbejdet tæt sammen med Henning Frøkjær på en række usædvanlige byggerier.

Blandt de mest spektakulære er en gigantisk kunstnerisk receptionsskranke og en svævende baldakin ved Danfoss nyrenoverede hovedsæde, tegnet af arkitekterne Schmidt, Hammer og Lassen.

- Jeg skal være med til at udvikle Henning Frøkjær yderligere. Vi skal opbygge viden og skabe et netværk af samarbejdspartnere, men vi skal også introdu-cere højteknologiske maskiner, så vi selv kan producere de mest specielle bygningsdele, siger Lars Petersen, der bliver ny indehaver sammen med Frank Outzen og Johnny Freund, siger Lars Petersen.

Lars Petersen har længe ønsket at blive selvstændig, og han mener, at tiden nu er moden.

- Samfundet bliver stadig rigere, og der er en stigende efterspørgsel efter unikke byggerier og virksomheder, der kan udforme dem. Jeg glæder mig til at udvikle spændende arkitektoniske og bygningsmæssige løsninger sammen med Henning Frøkjærs øvrige 110 medarbejdere og gode samarbejdspart-nere, siger Lars Petersen.

Den nuværende arbejdsgiver, Fiberline Composites, har forståelse for Lars Petersens valg:

- Vi er kun glade for at hjælpe en iværksætter på vej. Lars Petersen har gen-nem syv år hos os taget imod udfordringerne og er vokset med opgaverne, og vi ser frem til fortsat godt samarbejde i det nye regi. Når Henning Frøkjær vil udføre unikke byggerier, så er de jo nødt til at bruge komposit, siger Fiberlines fabrikant Henrik Thorning med et glimt i øjet.

Byggeingeniør Lars Petersen bliver ny medejer af Henning Frøkjær, der vil satse på krævende byggeprojekter

Kilde: Pressemeddelelse, den 1. november 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078