23948sdkhjf

Outsourcing bliver stadig mere attraktivt

Det er ikke længere kun de store virksomheder, der kan se fidusen ved at outsoruce it, udvikling og vedligeholdelse. Også de mindre og mellemstore virksomheder vælger i stigende grad modellen.
Flere og flere mindre og mellemstore virksomheder vælger at outsource, når det gælder it-drift, udvikling og vedligeholdelse. Det viser en ny undersøgelse blandt 600 nordiske virksomheder.

- Historisk set har der været en statisk opdeling af markedet i forholdet fifty-fifty mellem de virksomheder, der anvender outsourcing, og dem, der ikke gør det. Men nu viser det sig for første gang i tre år, at der er et helt nyt marked for outsourcingydelser på vej – nemlig blandt de mindre og mellemstore virksomheder, siger Per Andersen, som er adm. direktør i analysehuset IDC, der står bag undersøgelsen, til Dagbladet Børsen.

Holdningen til outsourcing har ændret sig markant. Sidste år var antallet af virksomheder, der ikke har planer om at outsource, 50 procent, mens tallet i år er faldet til 40 procent. Forventningen er, at markedet for outsourcingydelser i 2005 vil vokse og runde 45 milliarder kroner.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064