23948sdkhjf

Forlængede corona-restriktioner udsætter Formland Spring

Mandag 7. december forlængede regeringen de gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, og dermed bliver det ikke muligt at gennemføre messer frem til 28. februar. Det betyder, at der skal findes nye datoer til Formland Spring i 2021, oplyser Formland i en pressemeddelelse.  

– Mandagens udmelding gør det muligt for os at se længere frem i vores planlægning, end det hidtil har været muligt. Det hilser vi meget velkomment, fordi det gør os i stand til at tage beslutninger om hver enkelt messe sammen med branchen, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH.

Som følge af udmeldingen undersøges mulighederne for en alternativ marts-termin for Formland Spring:

– Vi er i tæt dialog med branchen og vores samarbejdspartnere for at undersøge mulighederne for afholdelse af Formland Spring i marts. Vi er taknemmelige for de mange positive henvendelser, og vi melder mere ud, så snart vi har detaljerne på plads, siger Flemming Andersen, projektleder for Formland, der glæder sig over opbakningen fra branchen.

Formland Autumn 2020 var den første messe, der blev gennemført siden nedlukningen i marts med konceptet TrygtMCH. Messen, der blev besøgt af 5.729 fagfolk, fik efterfølgende mange positive tilbagemeldinger fra både udstillere og besøgende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081