23948sdkhjf

Navnenyt: Køkkenjubilar fra dengang kirsebær var hot

Henning V. Christensen er nummer to i rækken af medarbejdere, der i år fejrer 35-års jubilæum hos den nordjyske køkkenproducent JKE, som tidligere i år selv kunne fejre 50 år på markedet.

Henning V. Christensen har været hos JKE, siden kirsebær hittede i 80’erne, hen over den hvide køkkenbølge og frem til i dag, hvor forbrugerne ønsker bæredygtige køkkener i forskellige naturlige materialer.

– Kun én gang i årenes løb overvejede jeg at prøve noget nyt. Jeg søgte og fik også job som pedel i en anden virksomhed. Men efter lidt betænkningstid blev jeg enig med mig selv om, at det ville blive svært at blive lige så glad for et nyt job, som jeg var for at være ved JKE. Det faktum, at jeg nu har været her i 35 år, det fortæller alt om, at jeg er på rette hylde, siger Henning V. Christensen.

Det er nu mere skuffen end hylden, der har defineret hans arbejdsliv. Henning V. Christensen har stort set altid arbejdet i skuffeafdelingen, og det er han så glad for, at det også bliver hans fremtidige virke.

Og hos JKE sætter man stor pris på sine erfarne medarbejdere.

– Det er af meget stor betydning for en virksomhed, at vi har erfarne og tilfredse medarbejdere. Vi er stolte over vores mange jubilarer, og et jubilæum er altid en positiv begivenhed, som vi fejrer med alle vores medarbejdere. Det er trofaste og tilfredse medarbejdere som Henning V. Christensen, der baner vejen og bringer den gode arbejdskultur videre til nye medarbejdere. Vi har mange tiltag for at bevare og udvikle det positive arbejdsmiljø, som vi har oparbejdet gennem mange år, fortæller Claus Beier, adm. direktør hos JKE.

Læs mere om: JKE
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156