23948sdkhjf

Møbelproducent køber 60.000 ukrainske kvadratmeter

Den danske møbelproducent Hjort Knudsen gør klar til en udvidelse i Ukraine, hvor virksomheden har købt 60.000 kvm jord nær byen Rivne i den nordlige del af landet.

Det skriver onlinemediet Ukrainenu.

På den nye grund kan der ifølge Hjort Knudsens bestyrelsesformand og medejer, Ellen Mønsted, bygges i alt 40.000 kvm nye produktionsfaciliteter, og byggeriet er planlagt at begynde til foråret.

Udvidelsen sker som konsekvens af, at polstermøbelproducenten de seneste år har oplevet støt stigende vækst. Byggeplanerne var således lagt inden man også hos Hjort Knudsen oplevede, hvordan coronapandemien for alvor har sparket til møbelsalget.

–  Vores salg var kun påvirket i cirka syv uger (efter nedlukningen i foråret, red.). Efter det har vi oplevet stor vækst ligesom andre leverandører af produkter til hjemmet. Vi oplever meget stor interesse og ligger 25 til 30 procent over vores mål. Det er en meget voldsom stigning, fortæller Ellen Mønsted til mediet.

Hjort Knudsen har gennem tyve år produceret sine møbler i Polen, men valgte for ti år siden at udvide til Ukraine, hvor det ifølge bestyrelsesformanden er nemmere at finde arbejdskraft. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078