23948sdkhjf

Kvartalsregnskab fra ITH

ITH-koncernen har netop offentliggjort sit seneste kvartalsregnskab. Koncernen har i årets første ni måneder forbedret både omsætning og det ordinære resultat før skat.
ITH-koncernens omsætning udgjorde i årets første ni måneder 732,1 millioner kroner mod 573,3 millioner kroner i samme periode sidste år. Væksten skyldes erhvervelsen af Palsgaard Træ.

Det ordinære resultat før skat udgjorde i samme periode i år 31,7 millioner kroner, og det er en forbedring på 16,5 millioner kroner i forhold til året før, eksklusiv engangsindtægten i 2004 på 50,5 millioner kroner vedrørende branderstatning.

Resultatet for de første ni måneder af 2005 er på niveau med budget.

Der er realiseret resultatfremgang i flere af koncernens datterselskaber, herunder Lilleheden, Palsgaard Træ og Høeg Hagen. I PLUS og Outline arbejdes fortsat med omstrukturering og tilpasning.

For regnskabsåret 2005 forventer koncernen en omsætning på 950 millioner kroner samt et ordinært koncernresultat før skat på cirka 25 millioner kroner.

I tillæg hertil kommer en engangsindtægt på cirka 9 millioner kroner på grund af ikke anvendt driftstabserstatning i Lilleheden, hvilket giver et samlet koncernresultat før skat på cirka 34 millioner kroner.

Resultatforventningerne er i overensstemmelse med tidligere oplyste forvent-ninger.

Egenkapitalen vil endvidere blive øget med cirka 15 millioner kroner på grund af indtægtsførsel af negativ koncerngoodwill fra overtagelsen af Palsgaard Træ.

For regnskabsåret 2006 forventer ITH en koncernomsætning på niveau med 2005 og et ordinært resultat før skat på omkring 30 millioner kroner. Resultatet i 2006 vil i et vist omfang være afhængig af aktiviteten inden for det indenlandske boligbyggeri.

Kilde: ITH Industri Invest A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079