23948sdkhjf

Nobia forbedrer resultat

Nobia har fremlagt sin delårssrapport, der viser et forbedret kvartalsresultat trods en faldende efterspørgsel på flere af koncernens markeder. Nobia omfatter blandt andet de danske køkkenmærker HTH og Invita.
Nobia-koncernen har netop offentliggjort sin delårsrapport, der dækker perioden januar til september 2005.

Koncernen kan fremlægge et tilfredsstillende kvartalsresultat, hvor resultatet efter skat er øget med 5 procent til 454 millioner svenske kroner, mens nettoomsætningen er gået frem med 8 procent til 9,151 million svenske kroner.

- Det er tilfredsstillende at kunne notere et forbedret resultat trods en faldende efterspørgsel på flere af vores vigtige markeder, eksempelvis Storbritannien og Tyskland. Fremgangen skyldes først og fremmest forsat fremgang i den nordiske virksomhed, sagde Nobias koncernchef Fredrik Cappelen i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabsrapporten.

Samtidig fremhævede han, hvor vigtigt det er, at koncernen fortsat sænker omkostningerne. Nobia vil nu intensivere sit arbejde med at sænke produktomkostningerne.

Det er nødvendigt for at få fuld effekt af de markedsinvesteringer, som koncernen allerede har gennemført, og de, der venter ude i fremtiden.

Kilde: Nobia, http://www.nobia.se.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068